Truma meermaals bekroond

De TOP100-innovatieprijs en de European Innovation Award

De twee CEO’s van de Truma Group, Robert Strauß en Alexander Wottrich, zijn ontzettend blij met de bekroningen.

TOP100-innovatieprijs 2021

Truma heeft de TOP100-innovatieprijs al voor de vijfde keer op een rij in ontvangst mogen nemen. Het bedrijf behoort daarmee opnieuw tot de honderd meest innovatieve middenstanders in Duitsland. De prijs is een bekroning voor het uitstekende innovatiemanagement van Truma. Daarbij werden 120 verschillende criteria beoordeeld: stimuleert het topmanagement nieuwe ideeën en benaderingen? in welke mate is de innovatiecultuur in het bedrijf aanwezig? hoe zien de innovatieprocessen eruit? De Wirtschaftsuniversität Wien heeft op basis van deze vragen de honderd meest innovatieve bedrijven bepaald uit een selectie van ongeveer 400 deelnemers.

“Wij zijn als organisatie zeer goed gepositioneerd om toekomstgerichte systemen en oplossingen te ontwikkelen. Wij benutten de gegevens optimaal, werken volgens flexibele methodes en betrekken onze klanten vanaf het begin bij onze activiteiten. Bovendien profiteren we van de expertise van ons nieuwe Innovation Lab nexT”, aldus Alexander Wottrich, CEO van de Truma Group.

European Innovation Award 2021

De European Innovation Award 2021 bevestigt de innovatiekracht van Truma. De prijs wordt uitgereikt door DoldeMedien Verlag in samenwerking met 17 Europese vakbladen. De nieuwe Truma Cooler-compressorkoelboxen konden de jury in de categorie Campingtoebehoren overtuigen. Het familiebedrijf werd ook bekroond in de categorie “Social Vision Concept”. Met deze award wordt het bijzondere maatschappelijke engagement van Truma in de bloemetjes gezet. Via de eigen stichting Renate Schimmer-Wottrich, biedt het bedrijf al enkele jaren ondersteuning aan sociale organisaties en projecten in München en omstreken.