Új közös vállalat Ausztráliában

A Truma kiépíti jelenlétét a távoli földrészen

05.02.2019

A Truma új értékesítési partnerével, a Leisure-Tec vállalattal folytatott együttműködésre alapozva megkezdi ausztráliai jelenlétének kiépítését. Az újonnan alapított, melbourne-i székhelyű közös vállalat a Truma termékeinek helyi értékesítésével és szervizelésével foglalkozik majd.

„Ausztrália a lakókocsipiac méretét tekintve az Egyesült Államok és Európa után
a harmadik a világon, így számunkra stratégiai jelentőségű régiónak számít. Új értékesítési partnerünkkel hatékonyabban tudjuk felmérni és kielégíteni helyi ügyfeleink igényeit” –nyilatkozta Alexander Wottrich, a Truma ügyvezető igazgatója.

A Leisure-Tec és a Truma figyelemre méltó partneri együttműködése hangsúlyozza az ausztrál piac iránti elkötelezettségét: a következő három évben a Truma lesz a legfontosabb lakókocsi-kiállítás, a Victorian Caravan, Camping & Touring Supershow melbourne-i rendezvény főszponzora. „Ez nagyban hozzájárul majd márkánk az ausztráliai piacon történő további megalapozásához“ – tette hozzá Wottrich. A kiállítás idén 2019. február 20. és 25. között kerül megrendezésre.

További tájékoztatás a oldalon található