Truma: Top innovativ

A Trumát kitüntették a száz leginnovatívabb közepes cég egyikének címével.

26.06.2017
Truma Top 100 innovator 2017

A Truma vállalat már harmadszor szerepel a német közepes vállalkozások vezető innovációs cégei között. A Putzbrunnban lévő családi vállalkozás 2017. június 23-án elnyerte a "TOP 100" innovációs díjat. A hírneves kitüntetéssel olyan közepes vállalatokat díjaznak, amelyek kimagasló teljesítményt nyújtanak az innováció és jövőben mutató tevékenység területén.

A Truma elsősorban az Ipar 4.0 felé való következetes felállításával győzte meg a zsűrit.

"Napjainkban éljük meg a berendezésgyártóból a digitális rendszereket kínáló vállalattá való átalakulás. Ehhez nem csak az új termékek tartoznak, mint például a Truma iNet System, hanem a hatékony vállalati folyamatok és modern, teljesen és részben automatizált gyártóberendezések is"– nyilatkozta Frank Oster, a Truma ügyvezetője. "Szakképzett és elkötelezett csapataink is nagy mértékben hozzájárulnak sikerünkhöz."

Philipp Wegmann, a Business Development osztály vezetője, és a sajtómunkáért felelős Jutta Bringazi 2017. június 23-án Essenben vették át a kitüntetést Ranga Yogeshwar-tól, a "TOP 100" mentorjától és tudományos újságírótól.

Bővebben itt: www.top100.de