Truma újdonságok, nyereményjáték és szerviz

Caravan Salon 2018

06.07.2018

Kézzelfogható termékújdonságok, nagyszabású nyereményjáték és a már jól bevált szerviz – ezzel várja a Caravan Salon kiállítás látogatóit a Truma a 13/C31 csarnokban.

Termékújdonságok testközelből

Az új Aventa compact tetőklíma-berendezés valamennyi funkciója élőben is megtapasztalható a Truma kiállítási standján. A látogatók így meggyőződhetnek a termék kompakt méretezéséről és csendes üzemeléséről is. Emellett egy metszetmodell révén bepillantást nyerhetnek a másik új termék, a VarioHeat E-Kit belsejébe. A modell szemléletesen ismerteti a gázüzemű VarioHeat és az elektromos kiegészítő fűtés működését.

Digitális szerencsekerék

A kiállítás látogatói a Truma nyereményjátéka során megcsillogtathatják az új klímaberendezésről szerzett tudásukat: ha helyesen válaszolnak a Aventa compact termékre vonatkozó kvízkérdésre, máris esélyük van a digitális szerencsekerék kecsegtető nyereményeire – többek között egy Truma iNet Box egységre.

Truma szerviz

Mint ahogy évek óta mindig, most is rendelkezésre áll egy Truma szerviztechnikus a kiállítás teljes időtartama alatt, aki tanácsokat ad ügyfeleinknek, készülékeket javít és új termékeket épít be. A kiállítás látogatói a Caravan Center kapujánál és a 13/C31 csarnokban található Truma standon 10 és 18 óra között egyeztethetnek időpontot. Ezenfelül a Truma műszaki szaktanácsadói a kiállítási standon szívesen megválaszolják kérdéseiket.