Egy plusz egy – egyenlő intelligens

Truma LevelControl Set

06.09.2017
Truma LevelControl and Truma iNet box

A Truma a LevelControl piacra való bevezetéséhez vonzó készletet kínál: a Truma LevelControl-t és a Truma iNet Box-ot kedvezményes 299,00 EUR áron.

"Ezzel az induló csomaggal szólítjuk meg azokat az ügyfeleket, akiknek még nincs iNet Box a lakóautójukban vagy lakókocsijukban"– magyarázza Bernd Gerlach, az európai kiskereskedői menedzsment vezetője. A Box-ra azért van szükség, hogy a Truma App alkalmazáson keresztül a LevelControl segítségével pontosan és kényelmesen meg lehessen állapítani a tartalék gázmennyiséget. A könnyen kezelhető készülék ultrahang segítségével állapítja meg a gázpalack töltésszintjét, és továbbítja az adatokat az iNet Box-ra. Ez pedig Bluetooth vagy sms útján küldi tovább az értékeket az okostelefonra vagy a tablet számítógépre.

De az iNet Box sokkal többet is tud: Ez a Truma iNet System központi vezérlőegysége. Az App alkalmazáson keresztül lehet vezérelni a Combi fűtőberendezést és a Truma klímaberendezéseket, és lekérdezi a jármű és a berendezések állapotát. "Újabb funkciókkal fogjuk kiegészíteni a rendszerünket, és folyamatosan bővítjük, hogy még jobban kifizetődjön az iNet Box beszerzése", nyilatkozta Gerlach.

A Truma LevelControl készlet 2017. december 31-ig kapható a szakkereskedelemben.