Egyszerűbb belépés az iNet világába

Truma iNet Set

05.07.2018

Jó hírünk van a digitális megoldások megszállottjainak: a Truma egyszerűvé tette a szabadidő-autók hálózatba kötését – és az iNet Set készüléket most tartósan kedvezményes áron. A kínálat a Truma CP plus iNet ready kezelőegységet és a Truma iNet Box központi vezérlőegységet tartalmazza.

Fűtőberendezések szabályozása telefonos alkalmazással

A készlet elsősorban olyan ügyfeleink érdeklődését keltheti fel, akik nem iNet-képes CP plus vagy analóg Combi kezelőegységgel felszerelt járművel rendelkeznek. Nekik csupán le kell cserélniük kezelőegységüket az iNet Box egységre, és máris kezükben a lehetőség, hogy az okostelefonjukra letöltött alkalmazás segítségével szabályozzák fűtőberendezésüket. 2013 előtt beépített Combi fűtőberendezés esetén – amely szürke burkolatáról ismerhető fel – az elektronikát is ki kell cserélni.

A Truma iNet világa

Ügyfeleink számára ettől kezdve minden lehetőség nyitva áll, hogy további készülékeket – például klímaberendezést vagy LevelControl egységet – kössenek be a hálózati rendszerbe.
A Truma iNet Set minden Truma Partnernél kapható lesz.