Alexander Wottrich lesz a műszaki ügyvezető

Frank Oster távozik a vállalattól

27.10.2017
Alexander Wottrich

2018. január 1-én Alexander Wottrich átveszi a Truma műszaki ügyvezetői pozícióját. Ezzel az ő felelőssége alá tartozik a kutatás és a fejlesztés, valamint az ellátási lánc menedzsment. Ezen kívül továbbra is a Truma cégcsoport ügyvezetőjeként dolgozik.

2017. december 31-én Frank Oster egyéni okok miatt távozik a vállalattól. 2011 óta először az SCM vezetője volt, majd 2013-tól kezdve a Truma ügyvezetői pozícióját töltötte be. Robert Strauß továbbra is kereskedelmi ügyvezető marad.

"Folytatni szeretném Frank Oster különösen eredményes munkáját és tovább vinni az ő elképzelései szerint. Következetesen követni fogom a vállalat stratégiai céljait: innováció, minőség, nemzetközi pozicionálás és márka. Örömmel nézek az izgalmas feladat és a Truma vállalat jövőjének kialakításában való részvétel elé".

Alexander Wottrich hozzátette: "Sajnáljuk Frank Oster döntését, és megköszönjük az elmúlt hat évben tanúsított kiemelkedő elkötelezettségét. Kiváló szaktudásával és nagy személyes odaadással fontos változásokat valósított meg a vállalatnál, meghatározó mértékben előmozdította a digitális átalakulást és a Truma vállalat nemzetközi pozícionálását. Minden jót kívánunk Frank Osternek személyes és szakmai jövőjére nézve."

Alexander Wottrich gépgyártás szakon egyetemi diplomával rendelkezik, és a családi vállalatnál mesterképzést végzett. A 34 éves Alexander Wottrich az elmúlt években a Hilti vállalatnál, majd a Truma csoport ügyvezetőjeként, értékes tapasztalatokat szerzett a családi üzemen belül és kívül.