A Truma kimagasló – munkaadóként is

TOP JOB 2018 kitüntetés

05.03.2018
Robert Strauß, a Truma ügyvezetője és Uta Neuner, a személyzeti osztály vezetője Wolfgang Clementtel, a TOP JOB mentorával a díjátadáson Berlinben.

A Truma kimagasló – munkaadóként is. A putzbrunni lakóautó tartozékokat szállító vállalat első alkalommal nyerte el a TOP JOB kitüntetést. A kitüntetést a németországi középvállalatok közül a legjobb munkaadóknak ítélik oda. A Truma kiváló munkaadói tulajdonságokkal rendelkezik a munkatársak továbbfejlődésére, szakképzésre, felelősségvállalásra és ötletmenedzsmentre vonatkozóan. A családi vállalkozás a kollegiális és szociális vállalati kultúra, valamint a számos munkavállalói juttatás terén különösen jól szerepel.

Széleskörű felmérés a munkatársak között

A híres kitüntetés alapját a részt vevő vállalatok munkatársai között végzett széleskörű felmérés képezi, amelyet a zeag GmbH – Központ a munkaadók attraktivitásáért –szervez. A felmérés tudományos irányítását a Sankt Galleni-i egyetem Vezetés- és személyzetmenedzsment intézete végzi.

Kitüntetés első nekifutásra

Robert Strauß, a Truma ügyvezetője és Uta Neuner, a személyzeti osztály vezetője, Berlinben vette át 2018.02.23-án a kitüntetést a TOP-JOB mentorától és volt gazdasági minisztertől, Wolfgang Clementtől. „Büszkék vagyunk rá, hogy első nekifutásra kitüntetést kaptunk. Munkatársainknak nyitott, modern környezetet kínálunk, amely lehetővé teszi számukra, hogy rugalmasan, csapatok között együttműködve és hatékonyan dolgozzanak, valamint megvalósítsák a saját ötleteiket. A TOP JOB kitüntetés kiváló ösztönzés számunkra, hogy még vonzóbb munkaadóvá váljunk”, nyilatkozta Robert Strauß.