Négyszeres ok az örömre

23.01.2019
Jürgen Messmer és Jutta Bringazi átveszi a 2019. Évi Európai Innovációs Díjat Heiko Paultól, a Reisemobil International főszerkesztőjétől. Képek eredete: Michael_Joos

A Truma négy díjat nyert a stuttgarti CMT-vásáron:

2019. évi Legjobb Márka

A promobil és a Caravaning szaklapok olvasói a Trumát választották a 2019. év Legjobb Márkájának. A vállalat a fűtőberendezések kategóriájában első, a klímaberendezések és manőverező rendszerek csoportjában pedig második helyezést ért el.

2019. évi Európai Innovációs Díj

A Truma Aventa compact tető-klímaberendezés elnyerte a 2019. évi Európai Innovációs Díjat a „Tartozékok átfogó koncepciója” kategóriában. Ez a klímaberendezés nem csupán különösen helytakarékos és csendes, hanem akár alkalmazás segítségével is vezérelhető, így könnyen meggyőzte a tizenhét szakújságíróból álló zsűrit.