Mover SX

Maximális pontosságú fokozatmentes tolatás

25.07.2017
Truma Mover SX with remote control

Jó hírek a lakókocsi tulajdonosoknak: A Truma vállalat új manőverező rendszert bocsát a piacra, a Mover SX berendezést. A termék kifejlesztésénél felhasználtuk a Mover XT műszaki és formatervezési elemeit. Az eredmény magáért beszél: A Mover SX az első kézzel ráfordítható és fokozatmentesen vezérelhető manőverező rendszer. Mit jelent ez az ügyfél számára? Nagyon pontosan, egyenletesen és rándulás nélkül tudja manőverezni a lakókocsiját.

Intuíción alapuló távirányítás
Az intelligens vezérlési logika és az intuitív távirányító teszik ezt lehetővé. "A Mover XT-hez hasonlóan a csúszkával gyorsít, és a forgatógombbal irányít. Sőt, mindkettőt egyszerre is végezheti, hogy finoman, érzéssel manőverezhesse a lakókocsiját a kanyarban"– magyarázza Bernd Gerlach, az európai kiskereskedelmi menedzsment vezetője. Ezen kívül megerőltetés nélkül 360 fokos fordulatot lehet tenni a lakókocsival, és milliméteres pontossággal csatlakoztatni a vontató járműhöz. "A forgatógombon lévő lakókocsi szimbólum megkönnyíti a tolatást. Az ügyfelek egyszerűen a lakókocsi vonórúdjára irányítják a távirányítót –, és máris gyerekjáték az előre- és hátramenet"– mondja Gerlach.

Ráfordítás egy oldalról kurblizás nélkül
A Mover SX-t egyszerűen és gyorsan egy oldalról csak egy emelőkarral lehet rá- és elfordítani – kurblizás nélkül. A jól kigondolt mechanikus szerkezet segítségével ez elvégezhető erőbefektetés nélkül. A nagy teljesítményű motor-meghajtómű egységnek köszönhetően a Mover SX biztonságosan és megbízhatóan mozgatja a max. 2.000 kg megengedett össztömegű egytengelyes lakókocsikat –, mindezt akár 13%-os emelkedőn is.

Kimagasló az új manőverező rendszer made-in-Germany-minősége, modern formatervezése, és – az összes Mover-hez hasonlóan –, az átfogó biztonsági rendszere. 2017. augusztusától kezdve a Mover SX kapható az összes Truma márkakereskedőnél.