Bevizsgált és díjazott termék:

TÜV-pecsét és König Kunde Award

18.09.2018

Az Európa-szerte tomboló hőhullám miatt ezen a nyáron kempingezéskor egy klímaberendezés valósággal aranyat ért. A Truma Aventa compact tető-klímaberendezés abszolút újdonság a piacon: Rendkívül helytakarékos, könnyű és csendes, így tökéletes kisteherautókhoz, valamint kisebb lakóautókhoz és -kocsikhoz.

„Made in Germany” biztonság és minőség

További pluszpont: 2018 augusztusában a Truma tető-klímaberendezés TÜV-tanúsítványt kapott. A TÜV Putzbrunnban típusvizsgálat keretében szemrevételezte a gyártási folyamatot; ennek folyamán a berendezést és a gyártóüzemet egyaránt jóváhagyta. Ezen felül azt is vizsgálta, hogy a berendezés megfelel-e a szabványokban megfogalmazott biztonsági követelményeknek – többek között az elektromos és hűtéstechnikai biztonság szempontjából. „A típusvizsgálat önként vállalt tanúsítási eljárás. Kidomborítja klímaberendezésünk biztonságosságát és kiváló minőségét, és dokumentálja gyártásunk magas színvonalát” – fejtette ki Mathias Venschott, a Truma Competence Center Air Conditioning részlegének vezetője.

König Kunde Award 2018

A „Made in Germany” minőséget az ügyfelek rendkívül nagyra értékelik: A Truma klímaberendezés két kategóriában is elnyerte a 2018. évi König Kunde Award díjat. A két német szakfolyóirat, a Reisemobil International és a Camping, Cars & Caravans olvasói egy ügyfélelégedettségi felmérés keretében minden évben értékelik járműveiket és azok tartozékait.