Hálózatba kötve és elektromos energiával

iNet ready kezelőegység és kiegészítő fűtés a Truma VarioHeat berendezéshez

06.07.2018

Kompakt, nagy teljesítményű – és most már okos is: a Truma VarioHeat mostantól összeköthető az iNet System rendszerrel. Ügyfeleink a gázfűtést kényelmesen, okostelefonra letölthető alkalmazással szabályozhatják, és akár más készülékekkel is hálózatba köthetik. Így akár egy Truma klímaberendezést is becsatlakoztathatnak a rendszerbe, és a klímaautomatikát is használhatják. A LevelControl segítségével pedig ellenőrizhetik gáztartalékaikat. A digitális hálózatba kötéshez a Truma iNet Box és az új Truma CP plus VarioHeat iNet ready kezelőegység szükséges.

Elektromos kiegészítő fűtés

A Truma mindezek mellett az E-Kit elektromos kiegészítő fűtést is forgalomba hozta a VarioHeat berendezéshez. A készlet a 2700 W (VarioHeat eco) és a 3800 W (VarioHeat comfort) fűtési teljesítményhez kiegészítésül még 1800 W koncentrált elektromos energiát is kínál. Két, egyenként 900 W teljesítményű fűtőspirált lehet külön-külön bekötni. A járművet így még gyorsabban fel lehet fűteni a hideg napokon – ez különösen a téli kempingezőket érdekelheti. Az ügyfelek a kezelőegységen, vagy a Truma App alkalmazásban kiválaszthatják, hogy a VarioHeat és az E-Kit berendezéseket elektromosan, gázzal, vagy kevert üzemmódban, egy vagy két fűtőspirállal szeretnék üzemeltetni. Így kiélvezhetik a teljes rugalmasság minden előnyét – annak megfelelően, hogy a járművükkel hol állnak, és milyen az energiaellátás. A kompakt kivitelű VarioHeat E-Kit 2,2 kg tömegével igen könnyűnek számít, és utólag is egyszerűen beszerelhető. 2018. második félévében minden Truma Partnernél kapható lesz.

A Truma VarioHeat E-Kit legfontosabb adatai:

• Tömeg: 2,2 kg
  • Áramellátás: 230 V
  • Fűtési teljesítmény: 900 W (1. fokozat), 1800 W (2. fokozat)
  • Áramfelvétel: 3,9 A (1. fokozat), 7,8 A (2. fokozat)
  • Méretek: 260×123×190 mm (ho×szé×ma)