Az Alde fűtőberendezés a Truma iNet világának részévé válik

Az Alde Compact 3020 HE integrálható a Truma iNet System rendszerbe

19.03.2018

Tovább bővül a Truma iNet világa: 2018 áprilisától kezdve csatlakoztatni lehet a rendszerbe az Alde gyártmányú Compact 3020 HE fűtőberendezést. Ez elsősorban az Alde cég azon ügyfelei számára érdekes, akik Truma klímaberendezést vagy Truma LevelControl készüléket használnak (szeretnének használni). Most az összes készülék kezelése kényelmesen elvégezhető az iNet System segítségével: a fűtőberendezés és a klímaberendezés vezérlése, a klímaautomatika beállítása, a gáztartalék lehívása – mindez egy alkalmazáson keresztül!

iNet-kapcsolatra alkalmas kezelőegység fűtőberendezéshez

Ehhez egyszerűen az iNet Box eszközt a fűtőberendezéshez kell csatlakoztatni – és kész! Ennek előfeltétele a 2018 áprilisától kapható Alde kezelőegység. Ezt az ügyfelek a kezelőegység bekapcsolásakor megjelenő iNet ready logón ismerik fel. Ha hiányzik a logó, akkor az érintőpanel nem alkalmas iNet-kapcsolatra és ki kell cserélni. Ez a 2014/04-től 2018/04-ig gyártott Compact 3020 HE típusú fűtőberendezésekre vonatkozik. A régebbi Alde Compact 3010 típusú modellekbe utólag nem szerelhető be az iNet System.

A fűtőberendezés, a klímaberendezés és a klímaautomatika vezérlése alkalmazás segítségével

Az Alde berendezések felhasználói az okostelefonon a Truma App alkalmazással egyszerűen és kényelmesen kezelhetik a fűtőberendezés legfontosabb funkcióit: a helyiség hőmérsékletét, a melegvizet és az éjszakai üzemmódot. Az alkalmazásban ezen kívül ki lehet választani, hogy a készülék inkább gázzal vagy 230 V-os fűtőelemekkel üzemeljen, és melyik hőmérséklet-érzékelő vegye át a szabályozást. Amennyiben az ügyfelek járművében Truma klímaberendezés van, akkor a klímaautomatika áll a rendelkezésükre. Bármely időjárási feltételek mellett automatikusan állandó értéken tartja a lakóautó vagy a lakókocsi hőmérsékletét.

A Truma App alkalmazás még inkább felasználóbarát

A Truma App legújabb frissítése az Alde-bővítéssel 2018 márciusától áll rendelkezésre. Tartalmaz néhány praktikus, új funkciót, amely a Truma App alkalmazás összes felhasználójának hasznára lesz. „A beltér és a víz hőmérsékletét most Bluetooth kapcsolaton keresztül is lehívhatja. Eddig csak sms útján volt lehetséges. Ezzel sok ügyfél kívánságát valósítottuk meg”, tájékoztat Nicola Straub, a Truma Business Development osztályról. További előny, amely még könnyebbé teszi az alkalmazás kezelését: „Néhány ügyfelünknek gondot okozott a fűtőberendezés vagy a klímaberendezés hőmérsékletének pontos beállítása az alkalmazásban. Ezért a csúszkát praktikus forgató kerékkel helyettesítettük. Ez a logika például az okostelefon naptár funkciójából ismert. Az ügyfeleink így lényegesen könnyebben tudják kiválasztani a pontos hőmérsékletet”, mondja Straub.